Online start verkoop van Binnenrijk: De Gere

Over deze online verkoop
De verkoop voor Binnenrijk De Gere met 55 appartementen start op 7 oktober om 16.00 uur, via deze webinar informeren wij u hier graag over.
Tijdens het webinar kunt u vragen stellen en geven wij de antwoorden.

Binnenrijk is de nieuwste en bijzonderste buurt in Ridderkerk. Het gebied dat voorheen Driehoek Het Zand heette, noemen wij vol trots Binnenrijk: een schitterend groen binnengebied met daarin ruim opgezette, zeer duurzame, kwalitatief hoogwaardig afgewerkte eengezinswoningen en appartementen in een moderne architectuur. Natuurlijk stuk voor stuk gasloos en energiezuinig door verschillende slimme toepassingen. Vanuit uw woning stapt u zó het groene park in. Alle appartementen hebben daarnaast ook nog eens een heerlijk terras of balkon!

Binnenrijk. Buiten voor de deur.

Waar vindt u Binnenrijk?
Binnenrijk ligt tussen de Vlietlaan, Erasmuslaan en Hugo de Grootlaan, aan de rand van de wijken Drievliet en Het Zand in Ridderkerk. Het gebied is ook nu al groen; dit groene karakter blijft behouden en er wordt zelfs een mooi park aangelegd.

Geef u op
Kom alles te weten over Binnenrijk De Gere met 55 appartementen, bekijk de types, stel ons vragen en doe vrijblijvend mee!

Let op!
Bent u geïnteresseerd in een appartement, dan kunt u zich aan het einde van deze webinar opgeven als geïnteresseerde.

Binnenrijk is een ontwikkeling van Amare Vastgoed, Timpaan en Bouwbedrijf Wagemakers. Heeft u vragen? Ooms Makelaars informeert u graag verder over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen op telefoonnummer 078-6144333 of per mail via dordrecht@ooms.com
Presentatoren
Melissa Visser-Schot
Timpaan
Jan Klomp
Heren 5 architecten